Beneiftar voor Palestina

Op 9 juni organiseert de Ramadan-actiegroep van Plant een Olijfboom de Beneiftar voor Palestina. We hebben besloten te gaan voor 1.000 gesponsorde olijfbomen deze Ramadan. De iftar wordt georganiseerd in Ru Paré in Amsterdam.

De Beneiftar is een avondvullend programma over Palestina. Manu van Kersbergen is van de partij. Er is een veiling, waarvan de opbrengst voor olijfbomen en het werk van Plant een Olijfboom is. En de avond wordt afgesloten met een iftar (maaltijd na zonsondergang om het vasten te verbreken). Wij doen geen benefiet, maar een Beneiftar!

 

Informatie

WhatsApp Image 2017-05-01 at 15.17.30.jpeg

Locatie: Ru Paré
Adres: Chris Lebeaustraat 4 in Amsterdam Slotervaart
Tijd: 19:00 uur
Kaartjes: bestel je makkelijk hieronder, betalen kan met iDeal of creditcard. De tickets zijn inclusief de iftar en een olijfboom met certificaat ter waarde van 22,50 euro
Kaartje voorverkoop: 25 euro
Kaartje aan de deur: 30 euro
Volg het event op Facebook

Help!

Wil je de Beneiftar helpen door iets te doneren? We proberen de gehele iftar kosteloos te organiseren zodat zoveel mogelijk olijfbomen aangeplant kunnen worden in Palestina. Daarom zoeken we sponsors. Heb je iets bijzonders (een ding of iets dat je kan) dat je wilt doneren om te veilen? Wil je iets lekkers doneren, kun je iets bijdragen, stuur ons dan een mailtje.

 

Koop hier je kaartje voor 25 euro inclusief je eigen olijfboom

Voor het geval we je per e-mail niet kunnen bereiken.
Schrijf hier de namen van de mensen die met je meekomen. Één naam per regel. Deze naam wordt ook gebruikt voor jouw gesponsorde olijfboom: de (online) database, het certificaat en de plaquette (optioneel).
Selecteer hoe je wilt betalen. Voor een creditcardbetaling brengen we 0,75 cent transactiekosten in rekening per bestelling.
We kunnen niet alles garanderen, maar wel proberen! We nemen contact met je op als iets niet mogelijk is. Het eten is Halal.
Naam vermelden op plaquette? *
Bij het veld van de boer/boerin waar de olijfboom wordt geplant wordt een plaquette geplaatst met de namen van sponsoren. Hiermee geef je een signaal aan het leger en de kolonisten, en ziet de boer wie de mensen zijn die aan hem/haar denken!
Ik wil de nieuwsbrief ontvangen (max 10x p.j.) *
 

Je ontvangt van ons binnen een week een e-mail met de bevestiging van je aanmelding. Als je betaald hebt ben je verzekerd van een plaats.