Nieuwe stichting, nieuwe website!

Na ruim 10 jaar zet de Nederlandse Olijfbomencampagne haar succesvolle acties voort als stichting ‘Plant een Olijfboom.’ Met een kakelverse website, bruisende vrijwilligers en een groeiende achterban gaan we als onafhankelijke stichting nog meer mensen mobiliseren voor solidariteit en rechtvaardigheid voor de Palestijnse boeren. We gaan meer en andere reizen naar Palestina organiseren en hebben nieuwe plannen voor een breed scala aan activiteiten in Nederland.

Check onze nieuwe website om op de hoogte te blijven en verhalen van Palestijnse boeren te ontdekken. Sponsor online olijfbomen die in Palestina aangeplant zullen worden. En lees meer over reizen naar Palestina, actief worden in Nederland en nog veel meer. Mocht je via de nieuwsbrief op deze pagina terecht zijn gekomen en wil je de homepage van de website bekijken, klik dan op ons logo bovenaan de pagina. We horen graag wat je van onze nieuwe website vindt!

Tot ziens!

John, Geeske, Harrie, Esther, Kristel en Brechtje,
Bestuur en coördinatoren Plant een Olijfboom