Lezing 4 november - Cultureel verzet: kunst en educatie in Palestina

Op vrijdagavond 4 november is de lezing “Cultureel verzet: kunst en educatie in Palestina”, welke wordt verzorgd door René Bullinga.

Rene met zijn goede oude vriend Nabil in Jeruzalem

René Bullinga is dramadocent en pedagoog en al 35 jaar actief voor en in Palestina. Hij werkt bij Instituut Ecologische Pedagogiek van Hogeschool Utrecht (locatie Amersfoort). René vertelt over zijn ervaringen in Palestina. Daar is hij inmiddels zes keer geweest, alwaar hij theater maakte met Palestijnse kinderen. Ook gaf hij dramatrainingen aan Palestijnse kleuterleidsters en hun professionele ondersteuners van Early Childhood Resource Centre in Ramallah.

Voor een voorproefje op het verhaal van Rene kijk je op zijn blog.

 

Locatie en tijd

De lezing vindt plaats in FotoExpo202, Mooierstraat 23, Amersfoort. De lezing begint om 19:30u en duurt tot ca. 21:30u. De locatie is ongeveer 15 minuten lopen van het NS-station. Parkeren kan bij een van de parkeergarages in de buurt, bijvoorbeeld de parkeergarage aan de Koestraat of Q-park aan het St. Jorisplein.