Ontdek Palestina - Maandag 11 april 2016

Maandag 11 april is Plant een Olijfboom bij de eerste échte Ontdek Palestina-avond in Love & Peas in Den Haag. Na een pilot-versie organiseert Palestine Link dit evenement dat in het teken staat van reizen naar Palestina. De beste manier om te leren, te begrijpen en te ontdekken is om zelf te zien, doen en ervaren in Palestina. Plant een Olijfboom vertelt over de mogelijkheden die er zijn om met ons op reis te gaan.

 
IMG_8484.JPG

Dit is dé avond voor iedereen die nog nooit naar Palestina is geweest, en voor hen die graag meer wil weten over de verschillende mogelijkheden om Palestina nog beter te leren kennen. Kom zelf en neem iedereen mee die je kent, je krijgt een mooie deal als je iemand meeneemt. Er worden ervaringen gedeeld door José die vaak in Palestina gereisd heeft, en organisaties vertellen wat je allemaal kunt verwachten. Naast van Plant een Olijfboom zul je ook van de Wall Information Center horen. En er wordt een Palestijnse souvenir verloot.

 

Plant een Olijfboom neemt je mee in de wereld van de olijfboeren. De prachtige ervaring van het horen van het gekletter van olijven op de doeken tijdens het plukken, terwijl liedjes worden gezongen die van generatie op generatie zijn doorgegeven. Of het zelf een gat in de grond slaan om een boom te planten. Terwijl je ook nog heel veel leert door plaatsen, mensen en organisaties te bezoeken. Plant een Olijfboom biedt verschillende reizen aan. In februari de olijfplantreis, in maart de Landdagreis, in oktober de olijfplukreis en in december de Kerstreis. Geeske zal tijdens deze avond meer informatie geven over onze reizen.

Het event is in Love & Peas. Het restaurant dat in 2015 haar deuren opende en al veel lovende woorden over zich uitgesproken hoorde worden. Tijdens 'Ontdek Palestina' kan je heerlijke huisgemaakte Palestijnse snacks bestellen (niet bij de toegangsprijs inbegrepen).

Reserveer je plek door een mailtje te sturen naar [email protected] en € 7,50 over te maken naar NL63SNSB0852020155 ten name van Stichting Palestine Link, o.v.v. Ontdek Palestina.

Ben je zelf al eens in Palestina geweest maar neem je iemand mee die er nog niet geweest is, dan betaal je samen maar één kaartje! Weet je pas op de dag zelf zeker of je kunt komen? Geen probleem: vermeld dat in je mailtje en betaal contant bij binnenkomst.

Programma

19.30 deuren open
20.00 welkomstwoord Palestine Link
20.05 inspirerende reisverhalen door reiziger José 
20.20 Plant een Olijfboom
20:35 verloting Palestijnse souvenir
20.40 Wall Information Center
21.00 mogelijkheid om reiservaringen uit te wisselen, persoonlijk reisadvies te vragen aan ervaringsdeskundigen en brochures en boeken op de informatietafel in te kijken.
22.15 einde

Overzicht

Ontdek Palestina
Maandag 11 april 2016
19:30u deuren open, 20:00u start programma, 22:15 einde
Love & Peas, Weimarstraat 37A, Den Haag
Toegang € 7,50 (tweede kaartje gratis als je eerder Palestina bezocht en iemand meebrengt)
Aanmelden via [email protected] en € 7,50 over te maken naar NL63SNSB0852020155 ten name van Stichting Palestine Link, o.v.v. Ontdek Palestina. Op de dag zelf stuur je een mail en betaal je ter plekke.