Schoonschrijvers gezocht

Namen op sponsorcertificaten en enveloppen schrijven. Interessante blogs en artikelen ontwikkelen. Teksten vertalen. Voor iedere schoonschrijver wat wils. Lees snel verder en geef je op om Plant een Olijfboom te helpen nog beter in de pen te klimmen.

Sponsorcertificaten

Plant een Olijfboom zoekt vrijwilligers die ons willen ondersteunen bij het versturen van sponsorcertificaten.

Heb jij wekelijks of tweewekelijks op een vast tijdstip tijd? Vind je het leuk om vanuit huis certificaten te schrijven en per post te versturen en/of digitale certificaten te maken en per e-mail te versturen? Meld je dan aan als vrijwilliger!

Je doet het werk afgestemd met andere schoonschrijvers zodat we snel kunnen reageren. Onkosten worden in overleg vergoed.

Vertalen

Geregeld zijn er interessante berichten te vinden op Engelstalige websites die Plant een Olijfboom wil delen met de achterban. Deze berichten moeten voor onze website vertaalt worden. Er wordt contact met je opgenomen als er een bericht opduikt of je kunt in overleg met een bestuurslid berichten voorstellen om te vertalen. Neem ook contact met ons op als je berichten vanuit het Arabisch zou kunnen vertalen.

Help jij ons om het internationale nieuws nog beter en sneller te delen met de mensen in Nederland? Meld je aan!

Blogs schrijven

Schrijf je graag? Vind je landrechten, het werk van Plant een Olijfboom, olijfbomen en boeren in Palestina interessante onderwerpen? Word dan een Plant een Olijfboom reporter.

Geef je direct op