2016, een goed begin!

Het werk van de Olijfbomencampagne bestaat al lange tijd in Nederland, maar de organisatiestructuur veranderde toen de financiële steun van fondsen wegviel. Stichting Plant een Olijfboom werd geboren. De resultaten van het eerste jaar als Plant een Olijfboom zijn boven verwachting. Om een aantal dingen te noemen: 

 

2.549 gesponsorde olijfbomen
een nieuwe website
tien reizigers
zo’n 600 nieuwe volgers op sociale media
en we waren bij markten, festivals, lezingen, moskeeën, kerken, events en een maand lang bij een fototentoonstelling, waar we schatten zo'n 3.000 mensen direct bereikt te hebben

 

We zijn trots en bedanken graag alle vrijwilligers, de steungroep in Culemborg en sympathisanten voor het steunen van de Palestijnse boeren, en het helpen om bewustwording te creëren in Nederland.

Het jaar 2017 zal gezien de ontwikkelingen in de wereldpolitiek waarschijnlijk een zwaarder jaar worden voor de Palestijnen. Plant een Olijfboom gaat daarom weer keihard door en we zien ernaar uit om dat samen met jou en onze Palestijnse partners te doen.

 

Samen voor rechtvaardigheid en gelijkwaardigheid!