Plant een Olijfboom bij PopUp-Winkel Mooi Verhaal

Mooi Verhaal opening.jpg

Op zaterdag 11 november opende PopUp-winkel Mooi Verhaal voor het derde jaar op rij haar deuren in Assen. Tot 6 januari 2018 kun je daar terecht voor interessante activiteiten, mooie verhalen en bijzondere producten en cadeaus. Je kunt bij de PopUp-Winkel bijvoorbeeld een olijfboom sponsoren via Plant een Olijfboom, je krijgt dan direct een certificaat mee naar huis. Geef eens een olijfboom onder de kerstboom!

Popup-winkel Mooi Verhaal is een initiatief van stadspredikant Bert Altena. In de winkel zijn naast olijfbomen meer leuke en verantwoorde cadeauartikelen te verkrijgen. Plant een Olijfboom is een van de elf verkopende organisaties. Er zijn via Plant een Olijfboom ook kerstkaarten en sieraden uit Palestina te krijgen.

Naast een winkel is Mooi Verhaal een plek om verhalen te delen. Zo deelden Wim en Adrie Minnaard op 1 december j.l. hun ervaringen met Palestina. Wim was voor drie maanden in Palestina voor het EAPPI van de Wereldraad voor Kerken. Hierna heeft hij samen met zijn vrouw Adrie rondgereisd en meegedaan aan  olijfboomplant- en olijfplukreizen van Plant een Olijfboom. Ze verzorgen regelmatig presentaties, vooral in Friesland.

 Muzikanten tijdens de Amnesty Schrijfmarathon in Mooi Verhaal Foto: Lammert Aling

Muzikanten tijdens de Amnesty Schrijfmarathon in Mooi Verhaal
Foto: Lammert Aling

Afgelopen weekend vond de Schrijfmarathon voor Amnestie International plaats in de winkel. Een aantal Palestijnse families uit Assen schreven tegen de arrestatie van mensenrechtenverdedigers die vreedzaam protesteerden tegen de Israƫlische bezetting.

Popup-winkel Mooi Verhaal is tot 6 januari 2018 wekelijks geopend van woensdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 17.30 uur. Voor alle bijeenkomsten geldt: gratis toegang.

Volg PopUp-winkel Mooi verhaal op Facebook.