Beneiftar voor Palestina

Op 9 juni organiseert de Ramadan-actiegroep van Plant een Olijfboom de Beneiftar voor Palestina. Zij gaan voor 1.000 gesponsorde olijfbomen deze Ramadan. De iftar wordt georganiseerd in Ru Paré in Amsterdam en de deuren gaan om 19:00u open.

De Beneiftar is een avondvullend programma over Palestina. Er is een veiling, waarvan de opbrengst voor olijfbomen en het werk van Plant een Olijfboom is. De avond wordt afgesloten met een iftar (maaltijd na zonsondergang om het vasten te verbreken).

Wij doen geen benefiet, maar een beneiftar!
 

Ondertussen kun je een kaartje kopen voor de Beneiftar. Je kunt het event ook volgen op Facebook. Graag tot bij de Beneiftar!

Help mee!

We proberen de hele iftar kosteloos te organiseren zodat er veel olijfbomen aangeplant kunnen worden. De hoofdingredienten zijn er, maar heb jij iets bijzonders dat niet mag ontbreken deze iftar, neem dan contact op. Wil je bijvoorbeeld heerlijke zoete hapjes maken en doneren. Ben of ken je een akoestische muzikant die wil optreden, wil je een bijdrage doen zodat we toch iets in kunnen kopen of heb je iets heel tofs dat we mogen veilen? Stuur ons dan een mailtje of vul onderstaand formulier in!