Koop je kaartje voor de Beneiftar

Op 9 juni organiseert de Ramadan-actiegroep van Plant een Olijfboom de Beneiftar voor Palestina. We hebben besloten te gaan voor 1.000 gesponsorde olijfbomen deze Ramadan. De iftar wordt georganiseerd in Ru Paré in Amsterdam.

De Beneiftar is een avondvullend programma over Palestina. Onder 'Beneiftar Nieuws' kun je meer lezen over het programma. Manu van Kersbergen is onze special guest. Palestijnse muzikanten nemen ons mee met hun mooie muziek. Er is een veiling, waarvan de opbrengst voor olijfbomen en het werk van Plant een Olijfboom is. En de avond wordt afgesloten met een iftar (maaltijd na zonsondergang om het vasten te verbreken). Wij doen geen benefiet, maar een Beneiftar!

INFORMATIE

 Ru Pare

Ru Pare

Locatie: Ru Paré
Adres: Chris Lebeaustraat 4 in Amsterdam Slotervaart
Tijd: 19:00 uur
Kaartjes: bestel je makkelijk hieronder, betalen kan met iDeal of creditcard. De tickets zijn inclusief de iftar en een olijfboom met certificaat ter waarde van 22,50 euro
Kaartje voorverkoop: 25 euro
Kaartje aan de deur: 30 euro
Volg het event op Facebook

Je kunt geen kaartje meer kopen voor de Beneiftar

Lees het verslag van de avond.

 Ru Pare

Ru Pare