1672 keer bedankt!

DSCF1850 thumbs up crop.jpeg

Veel mensen hebben een olijfboom gesponsord in 2017. Een stevig signaal van de wens onder Nederlanders voor rechtvaardigheid voor de Palestijnen. Maar liefst 1,672 olijfbomen kunnen aangeplant worden.

Het plantseizoen is reeds aangebroken. De Joint Advocacy Initiative (JAI), onze partner in Palestina, gaat in de komende tijd alle bomen planten en namen verwerken. Waarschijnlijk rond de zomer zullen alle namen (wanneer je hebt aangegeven dat je naam vermeld mag worden) in de online database terug te vinden zijn. We bedanken alle sponsoren hartelijk voor het aanplanten van deze olijfbomen!

2018

De eerste olijfbomen die in het plantseizoen van 2019 aangeplant gaan worden zijn al gesponsord. Op onze homepage staat een teller die we regelmatig updaten. Op moment van schrijven staat de teller op negen. We hopen ook aan het einde van dit jaar weer veel olijfbomen aan te kunnen planten als teken van hoop, standvastigheid, steun en verzet. Doe je mee?

 
Gelukkig nieuwjaar in een rechtvaardigere wereld met meer eerlijkheid, gelijkheid en een vrij Palestina! ❤️