Plantseizoen van start

Er zijn wereldwijd 11.500 olijfbomen verzameld die onze Palestijnse partner van de Joint Advocacy Initiative momenteel verdeeld over de Palestijnse boeren. Het plantseizoen gaat deze maand van start en gaat door tot maart. Vanaf de zomer zullen alle bomen in de database verwerkt zijn en kunnen de foto’s van de plaquette en de velden teruggevonden worden.

Vanuit Nederland en België zijn er meer dan 2.250 gesponsord. Een geweldig aantal, alle sponsors, bedankt!

Zelf planten?

Met je handen in de Palestijnse aarde een olijfboom aanplanten, als dat niet op je bucket list staat zet het er maar op! Want wat een bijzondere ervaring, niet alleen het planten, maar ook het kennis maken met standvastige Palestijnen die met deze olijfbomen zich geweldloos verzetten tegen de bezetting die hun leven ruïneert. Je gaat naar belangrijke plaatsen en organisaties. De Plantreis heeft een vol programma dat je leven zal veranderen.

 
48393393_10156029417845817_4053408422488440832_n.jpg

Stokken en hulzen om de olijfbomen te beschermen tegen wind en hongerige geiten

Foto’s: Muhanad al-Qaisy