Denk deze Internationale Vrouwendag aan Ahed Tamimi

Wij dragen deze Internationale Vrouwendag op aan Ahed Tamimi. Het Palestijnse meisje dat december vorig jaar een soldaat sloeg en nu 10 jaar gevangenisstraf zou kunnen krijgen. Plant vandaag een olijfboom om Ahed en haar dorp Nabi Saleh te steunen. Ahed en de olijfboom, beiden symbolen van standvastigheid en veerkrachtigheid.

#FreeAhed #FreePalestine #IWD2018 #PressforProgress #Sumud#NabiSaleh #Solidariteit #PlantEenOlijfboom

Ahed Tamimi.jpeg

We dedicate this International Women’s Day to Ahed Tamimi. The Palestinian girl who hit a soldier December last year and now faces up to 10 years in prison. Plant an olive tree today to support Ahed and her village Nabi Saleh. Ahed and the olive tree, both symbols of steadfastness and resilience.

#FreeAhed #FreePalestine #IWD2018 #PressforProgress #Sumud #NabiSaleh #Solidarity