7 september: Embassy Festival

Deze zaterdag, 7 september, zijn we te vinden op de internationale markt van het Embassy Festival (Ambassade Festival). Samen met de Palestijnse Missie in Nederland vertegenwoordigen we Palestina en hopen we zoveel mogelijk mensen te ontmoeten en te vertellen over het mooie, bijzondere, maar bezette Palestina. Kom je langs en sponsor je een olijfboom dan krijg je kostenloos een persoonlijk certificaat mee: cadeautip! Maar ook als je meer te weten wilt komen over reizen naar Palestina dan helpen we je graag.

Via deze link lees je meer over het programma van de Palestijnse Missie. Naast onze stand, is er een waardevol aanbod. Er zullen vier podia zijn, muziek waaronder Palestijnse pianist Faraj Suleiman, een programma voor kinderen, film. En er worden duizenden mensen verwacht. Kom jij ook?

Wie, wat, waar

Embassy Festival
Toegang gratis
Lange Voorhout,
Den Haag
12:00 uur - 20:00 uur