Plant een Olijfboom-dag 2019 - inventarisatie

Op de fiets de boodschap van Plant een Olijfboom delen: de Benefiets!

Wij zijn druk bezig met de organisatie van de Plant een Olijfboom-dag 2019. Het wordt dit keer exclusief, voor alleen onze vrijwilligers, teruggekomen reizigers en goede bekenden van Plant een Olijfboom. We zullen focussen op toerusting en community. De middag is op zondag 7 juli 2019, zet maar vast in je agenda!

Hieronder vind je een vragenlijst. Zo hopen we te horen waar jullie behoefte aan hebben binnen het thema: “Palestina op de kaart” - betekenisvol over Palestina en de Palestijnen delen. En kun je vast je input geven en in de stemming komen!

Palestina op de kaart - betekenisvol over Palestina en de Palestijnen delen

Europese Palestijnse Conferentie in de Doelen te Rotterdam

Betekenisvol delen

Hoe krijg je Palestina onder de aandacht van het algemene publiek? Door de bomen en de boeren heeft Plant een Olijfboom een verhaal waar de meeste mensen voor openstaan, maar hoe zorg je ervoor dat zij daarna ermee doorgaan, dat zij bewust worden/verder denken/zelf gaan onderzoeken/mee op reis gaan?

Hoe kun je ervaringen in/met Palestina meer of anders delen met anderen. Hoe krijg je als vrijwilliger van Plant een Olijfboom betekenisvolle ontmoetingen? Hoe kunnen die betekenisvolle ontmoetingen eruit zien?

Op deze vragen moet deze dag het antwoord geven!

Naast toerusting zal er deze middag ook de tijd zijn om bij te kletsen, en te genieten van lekkere hapjes en drankjes.

Lydia de Leeuw

We hebben Lydia de Leeuw bereid gevonden om ons te inspireren deze middag. Zij heeft jarenlange ervaring met Palestina, in Nablus & Gaza gewoond, werkzaam voor SOMO en actief voor stichting Kifaia. Zij is zelfs zo doorgedrongen dat Israël haar als gevaar ziet en haar daarom de toegang tot Palestina ontzegt.

Waar heb jij behoefte aan?

Hoe we het programma verder invullen doen we graag toegespitst op jullie behoefte. Zou je daarom deze vragenlijst willen invullen?

Vragenlijst

Wat motiveert je om naar de Plant een Olijfboom-dag te komen?
Meerdere antwoorden mogelijk
Ik hoop dat er tijdens de Plant een Olijfboom-dag aandacht besteed zal worden aan:
Welke reis/wat doe je als vrijwilliger? Hoe ken je Plant een Olijfboom?
Op welke manieren heb je in het afgelopen jaar over Palestina en/of Plant een Olijfboom met anderen gedeeld?
Wat waren de reacties? Hoe verliep dat? Hoe vaak? Waar was dat? Wat werkte goed en wat niet?
Als je via deze vragenlijst aan ons doorgeeft waar je behoefte ligt kunnen we daar buiten de dag om even contact over hebben!