Reizen naar Palestina

Elk jaar organiseert Plant een Olijfboom samen met haar Palestijnse partners van de Joint Advocacy Initiative van de YMCA en YWCA in Palestina een aantal reizen naar Palestina. In februari de olijfplantreis, in maart de Landdagreis, in juli een jongerenreis, in oktober de olijfplukreis en in december de Kerstreis.

Iedere reis bestaat uit leren en doen. Je helpt boeren olijven te oogsten of bomen te planten. Daarnaast bezoeken we verschillende plaatsen en organisaties, waardoor je in korte tijd veel leert over de realiteit van leven in Palestina. 

Heb je interesse in een reis of vragen, laat het weten via het formulier onderaan de pagina of stuur een e-mail: [email protected].

Wij organiseren informatieve bijeenkomsten voorafgaand aan een reis, voor een uitnodiging kun je ons ook een berichtje sturen via onderstaand formulier.

 

Plantreis

Plant in februari samen met boeren olijfbomen in de Palestijnse aarde. En leer meer over de realiteit voor de Palestijnen.

Lees meer →

Landdagreis

In maart is de Landdagreis. Bezoek verschillende plaatsen en leer meer over landrechten.

Lees meer over Landdag →

 

 

plukreis

Pluk olijven in oktober. Hoor de olijven op doeken vallen, Palestijnen zingen, terwijl jij plukt in de heerlijke zon. 

Lees meer →

kerstreis

Kerst vieren in Bethlehem, de geboorteplaats van Jezus, een waardevolle ervaring. Leer over de geschiedenis en het heden.

Lees meer →

 

Jongerenreis

Journey for Justice tijdens de zomervakantie. Samen met Palestijnse jongeren zie en leer je heel veel tijdens deze reis.

Lees meer →

Eigen reis

Wil je op een ander moment reizen naar Palestina? Neem contact met ons op voor advies.

 

Vul het formulier in als je interesse in een reis hebt of voor vragen, dan nemen we contact met je op.

Soms komen onze mails in de spam, dan kunnen we contact met je opnemen per telefoon. We gebruiken je nummer nergens anders voor.