Reizen naar Palestina

Elk jaar ondersteunt Plant een Olijfboom vijf reizen in Palestina georganiseerd door onze Palestijnse partners van de Olive Tree Campaign en To Be There. In februari de olijfplantreis, in maart de Landdagreis, in de zomer een jongerenreis, in oktober de olijfplukreis en in december de Kerstreis.

Iedere reis bestaat uit leren en doen. Je helpt boeren olijven te oogsten of bomen te planten. Daarnaast bezoek je verschillende plaatsen en organisaties, waardoor je in korte tijd veel leert over de realiteit van leven in Palestina. 

Heb je interesse in een reis of vragen, laat het weten via het formulier onderaan de pagina of stuur een e-mail: [email protected].

Wij organiseren een voorbereidende bijeenkomst voorafgaand aan een reis (in Nederland) voor de Nederlandse en Belgische deelnemers. De eerstvolgende is op vrijdagavond 20 september 2019. Wij zijn beschikbaar voor contact tijdens de reis en organiseren na de reis een reünie of individuele afspraak.

Voor meer informatie kijk op de pagina’s van de speciefieke. Daar kun je een berichtje sturen om een uitnodiging voor de voorbereidende bijeenkomst te krijgen, of voor vragen die je nog hebt. Voor andere vragen kun je ons ook een berichtje sturen via onderstaand formulier.

 

Plantreis

Plant in februari samen met boeren olijfbomen in de Palestijnse aarde. En leer meer over de realiteit voor de Palestijnen.

Lees meer →

Landdagreis

In maart is de Landdagreis. Bezoek verschillende plaatsen en leer meer over landrechten.

Lees meer over Landdag →

 

 

plukreis

Pluk olijven in oktober. Hoor de olijven op doeken vallen, Palestijnen zingen, terwijl jij plukt in de heerlijke zon. 

Lees meer →

kerstreis

Kerst vieren in Bethlehem, de geboorteplaats van Jezus, een waardevolle ervaring. Leer over de geschiedenis en het heden.

Lees meer →

 

Jongerenreis

Journey for Justice tijdens de zomervakantie. Samen met Palestijnse jongeren zie en leer je heel veel tijdens deze reis.

Lees meer →

Eigen reis

Wil je op een ander moment reizen naar Palestina? Neem contact met ons op voor advies.

 

Vul het formulier in als je interesse in een reis hebt of voor vragen, dan nemen we contact met je op.

Soms komen onze mails in de spam, dan kunnen we contact met je opnemen per telefoon. We gebruiken je nummer nergens anders voor.