Plant het Voort!

Super dat je via Plant het Voort bij Plant een Olijfboom terecht bent gekomen. We helpen je snel olijfbomen te planten of zelfs jouw bedrijfs-olijfgaard te realiseren, dat kan geleidelijk of in een keer!

Begin jouw Olijfgaard te planten!

 

Hoe werkt het?

boompje.jpg

De kosten van een olijfboom

Je kunt (namens jouw bedrijf) per maand, kwartaal of jaar bomen sponsoren. Een olijfboom kost 20 euro.

Onze Palestijnse partners zorgen ervoor dat de boer de eigendomspapieren van het land bezit en zich committeert goed voor de jonge boompjes te zorgen. De boeren planten de bomen, en voorzien ze van beschermingsmateriaal, wat ze bij de bomen ontvangen.

Bedrijfs-olijfgaard

Voor je ‘eigen’ olijfgaard sponsor je minimaal veertig olijfbomen. Bij het veld komt dan een grote plaquette met de naam van jouw bedrijf. Een logo, slogan of korte boodschap is ook mogelijk. Bomen die in 2019 gesponsord zijn worden in het begin van 2020 aangeplant tijdens het plantseizoen. Spaar dus uiterlijk 31 december 2019 veertig of meer olijfbomen bij elkaar. Of neem wanneer jij met jouw bedrijf wilt ‘sparen’ voor een boomgaard even contact met ons op om alles makkelijk af te stemmen.

Zo werkt de betaling

Na het invulllen van je gegevens hierboven, word je doorverwezen naar Mollie waar je veilig je eerste aanbetaling kan maken. Daarna ontvangen wij automatisch eenmalig, maandelijks, drie-maandelijks of jaarlijks jouw sponsoring.

SCHENKEN MET BELASTINGVOORDEEL

Donaties aan Plant een Olijfboom zijn altijd belastingaftrekbaar als gewone giften. Wanneer je je periodieke donatie laat vastleggen voor vijf jaar is het mogelijk om het als 'periodieke gift' voor een groter deel af te trekken. Download de schenkingsovereenkomst en stuur het ingevuld naar ons toe. Wij sturen je dan het origineel terug met de gegevens die je nodig hebt voor je belastingaangifte.

Naam vermelden op plaquette/in de database?

Bij het veld van de boer/boerin wordt een plaquette geplaatst met de namen van alle sponsoren. Hiermee geven internationale sponsoren een signaal aan het leger en de kolonisten, en ziet de boer wie de mensen zijn die aan hem/haar denken! Als je niet vermeld wilt worden dan kan dat ook, dan wordt de boom anoniem onder de naam ‘Donateurs van Plant een Olijfboom” geplant en kun je toch terugvinden in welke plaats en bij welke boer de bomen staan.

Waarom periodiek sponsoren?

Periodieke donaties zijn een makkelijke en effectieve manier om Plant een Olijfboom te steunen. "Houd hoop levend", nu en in de toekomst.

JE DONATIE WIJZIGEN

Je donatie wijzigen of annuleren is eenvoudig en kan op ieder moment door te mailen naar [email protected].