Recept: Palestijnse Makloube

1.png

Hoe maak je de echte Palestijnse Maklouba?! Er zijn eigenlijk vele manieren, maar wij delen graag ons recept met jou! Ga jij de keuken in om het eens te proberen en te proeven? Het lijken misschien veel stappen, maar het is gemakkelijk en vooral ontzettende de moeite waard! En doe het vooral zoals Hanady Halawani zegt op de Palestijnse manier, met standvastigheid en doorzettingsvermogen.

Kijk vrijdag naar NPO2 voor meer Palestijns koken

Je ziet Kawther, Jihad & Esther van Plant een Olijfboom aanstaande vrijdag 30 april vanaf 17:20u op NPO 2 in het NTR programma 'Het Ramadangevoel'. In dit programma maken zij samen met presentator Karim Amghar Palestijnse Ramadangerechten.

2.png
3.png
4.png
5.png
6.png
8.png
9.png
Hanady Halawani is een activiste uit Jerusalem en tevens: vrijwilligster, koranlerares en een van de vele Palestijnse vrouwen die door Israël herhaaldelijk de toegang tot Al-Aqsa wordt ontzegd. Ze vecht niet met wapens, maar met creatieve ideeën zoa…

Hanady Halawani is een activiste uit Jerusalem en tevens: vrijwilligster, koranlerares en een van de vele Palestijnse vrouwen die door Israël herhaaldelijk de toegang tot Al-Aqsa wordt ontzegd. Ze vecht niet met wapens, maar met creatieve ideeën zoals Maklouba-evenementen om mensen samen te brengen.