Vrijdag kijken! Plant een Olijfboom op tv

11.jpeg

De allereerste dag van deze ramadan was voor Kawther, Jihad & Esther van Plant een Olijfboom een dag in de keuken samen met presentator Karim Amghar en de filmcrew van NTR tv-programma Het Ramadangevoel.

Morgen is het eindelijk zover, de uitzending op de Nederlandse televisiezender NPO2, welke om 17:20u begint, en waarin je in het item Het Ramadangerecht kunt kijken hoe Palestijnse gerechten door ons bereid worden. Maar misschien nog wel belangrijker: waarin je de verhalen kunt horen van deze Plant een Olijfboom-kanjers over Palestina & Palestijnen. Kijk jij mee?

Help ons meer mensen te bereiken

3.jpeg

Leuk als je ons laat weten hoe je het vindt. Super lief als je een foto of filmpje van je tv maakt als je ons ziet en dat even deelt via story en onder de berichtjes op de Insta en Facebook pagina's van Plant een Olijfboom. Vergeet @planteenolijfboom voor FB en @plant.eenolijfboom voor insta niet te taggen.
#freepalestine

Super veel zin in, en ook eigenlijk wel heel erg spannend. Want we hebben een hele dag gefilmd, en we hebben geen idee wat er uitgezonden gaat worden. Het was een mooie dag, dus we hebben er alle vertrouwen in dat het een bijzonder item is geworden!
— Esther van Plant een Olijfboom
WhatsApp Image 2021-04-29 at 21.00.34 (7).jpeg
1.jpeg
2.jpeg

NPO2, Het Ramadangevoel, vanaf 17:20u

Kijk je mee? ❤