Mohamed’s mening over liefdadigheid & Palestina

Mohameds mening 3.jpeg

Mohamed Abdulahi vlogger onder de naam Mohamed’s Mening heeft Palestina tweemaal bezocht waar hij veel heeft mogen zien en horen van Palestijnen. Hij heeft hier een prachtige serie vlogs over gemaakt.

Waarom vindt Mohamed het zo belangrijk om Palestina te bezoeken? En hoe deelt hij zijn liefdadigheid met Palestina? Bekijk het filmpje!

De Profeet (vzmh) heeft gezegd, help Palestina, help een bijdrage aan al-Quds.
— Mohamed Abdulahi

Lees meer onder het filmpje.

 

Een olijfboom voor..

Mohamed laat een olijfboom aanplanten voor zijn ouders. Wat een prachtige manier om de mensen die ons hebben op laten groeien en wortelen te bedanken. Een boom die hopelijk sterk geworteld zal mogen uitgroeien, en meestrijd voor een vrij Palestina. Want een olijfboom in Palestina is letterlijk een vorm van geweldloos verzet.

 

Zelf zien en horen

Mohameds mening 2.jpeg

Plant een Olijfboom brengt verhalen van Palestijnen én over bezet Palestina onder de aandacht. Toch vinden we zelf Palestina bezoeken de beste manier om de situatie beter te begrijpen. Daarom moedigen wij iedereen aan om naar Palestina te reizen. Uiteindelijk kunnen Palestijnen toch het beste zelf hun land laten zien en hun verhaal vertellen. Het maakt ons niet uit met wie of welke organisatie je gaat, als je maar gaat! Dat kan trouwens ook zelfstandig natuurlijk.

Wij helpen je in ieder geval graag op weg! Ahlan wa sahlan (welkom) zodra corona het weer toelaat.